Consiliere Online

Servicii pentru întreaga familie


Psihoterapie individuală

Poate că ești în căutare de răspunsuri sau de întrebări, poate ești într-un moment de tranziție, de schimbare, care te provoacă să cauți resurse interioare, să vindeci răni din trecut sau să găsești forța de a fi tu, de a te reinventa. Sau poate ca toate de mai sus sau nici unul. Dacă ești pe această pagină, cauți acel ceva care lipsește acum din viața ta. Psihoterapia individuală, prin tehnicile de conversație dar și cele de explorare a inconștientului, prin instrumentele de relaxare și cele artistic creative iți vor permite să te reconstruiești, să te iubești și să evoluezi, să te accepți și să te ierți, să trăiești în armonie cu tine și cu ceilalți!

Coaching pentru părinți

Nu ne naștem părinți ci devenim prin forța conștientizării și a implicării. Știm că nu este suficient doar să ne dorim să fim părinți binevoitori și responsabili. De câte ori nu am clacat în fața crizelor de furie, a refuzurilor, a furtunilor emoționale ale copiilor? Care părinte nu s-a învinovățit pentru că nu a reușit să fie părintele pe care și l-ar fi dorit? Nu ești singur! Vestea bună este că datorită înțelegerii propriilor răni trăite în relația cu părinții noștri, a instrumentelor și tehnicilor pe care le cunoaștem prin comunicarea non-violentă, a parentalității binevoitoare, pozitive și responsabile, putem nu doar să vindecăm propriul copil interior ci să acționăm pentru a ne susține copiii în propriul proces de creștere și dezvoltare.

Psihoterapie de cuplu

Studiile de specialitate ne arată beneficiile unei relaţii sănătoase de cuplu, atât din punct de vedere al unei bune funcţionări fiziologice cât şi emoţionale, psihologice. Cele mai multe cupluri nu sunt ferite însă de obstacole, tensiuni sau conflicte care au potenţialul de a rupe câteodata definitiv frumoasa poveste înfiripată între cei doi parteneri.

Conflictele sunt inerente şi totuşi modalitatea în care gestionăm relaţia poate să ne aducă mai aproape unul de celălalt, sau dimpotrivă, să ne conducă pe drumuri separate. Avem tendinţa să credem că atunci când există tensiuni în relaţia de cuplu înseamnă că nu ne potrivim şi e mai bine să ne desparţim. Nimic mai neadevărat. Fiecare vine cu o poveste şi nu este intâmplător că partenerul meu va apăsa tocmai acele butoane sensibile, după cum este la fel de valabil şi invers.
Terapia de cuplu vine în sprijinul persoanelor care îsi doresc un parteneriat conştient, în care fiecare partener este respectat pentru felul său de a fi şi devine parte activă atât pentru propria lui creştere cât şi pentru recuperarea şi dezvoltarea relaţiei de cuplu.

În procesul terapeutic se are în vedere evidenţierea vocii fiecărui partener, a creării unei interdependenţe sănătoase, învăţarea unor modalitati de primire şi oferire a iubirii, a afecţiunii şi respectului, tehnici de abordare a problemelor sensibile într-o modalitate plină de empatie, respectarea autonomiei fiecaruia şi reconsolidarea relaţiei prin reaprinderea interesului şi a păstrării acestuia pe toate planurile. Terapia se adreseaza şi cuplurilor care întâmpină dificultăţi de ordin sexual, dificultăţi de obţinere a unei sarcini ca urmare a unor tensiuni, a stresului sau a conflictelor, a unor blocaje de ordin psiho-emoţional, tehnicile vizând tocmai reconectarea în intimitate şi recalibrarea relaţiei prin schimbarea anumitor pattern-uri defectuoase şi reconectare dintr-o nouă perspectivă.

Obține o programare!

La doar un click distanță găsești servicii care răspund nevoilor întregii familii. Obține o programare chiar acum!

Telefon: +40 746 021 979
Email: cabinetpsihoart@gmail.com

Abonează-te la Newsletter

Bine ai venit pe PsihoArt!

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți:

articole, video-uri, workshopuri?

Te invit să te abonezi introducând adresa de email.