[Webinar Gratuit] 5 Instrumente pentru a crea o Relație de Cooperare cu Copilul tău – cu psih. Roxana Grigoraș

Te simți la capătul puterilor? Primeşti refuzuri de tot felul de la copilul tău? Refuză să mănânce, să se îmbrace, să își facă temele, să te asculte, și tu poţi completa lista. Ţipi, ameninți sau îl pedepsești, fără a obține însă rezultate diferite? Nu așa ţi-ai imaginat viaţa de părinte. Ţi-e teamă că nu eşti o mamă suficient de bună? Citești cărți și articole, îți dorești să îți schimbi comportamentul și să obții cooperarea copilului tău însă te regăsești curând făcând aceleași greșeli. Ai nevoie ne noi strategii!

Cel mai important indicator al fericirii sunt relațiile iar relația părinte-copil este cea mai importantă și mai provocatoare din toate relațiile posibile. Ea poate deveni principala sursă de înflorire a copilului, sau cauza majoră a principalelor probleme cu care se va confrunta pe tot parcursul vieții. Care este moștenirea pe care vrei să o oferi copiilor tăi?

Numele meu este Roxana Grigoraș, psihoterapeut, doctor în psihologie, cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu părinții și copiii și te invit să mi te alături într-un webinar gratuit. Va fi cea mai bună oră pe care o vei investi săptămâna aceasta în familia ta. Ceea ce facem astăzi ca părinți influentează ceea ce “mâine” copiii noștri vor alege ca parteneri și vor face cu ai lor copii.

Ce vei învăța:
• Ce se află în spatele refuzului?
• Cum punem ‘STOP’ comportamentului problemă;
• Formula pentru a obține cooperarea copilului – Modelul motivațional aplicat în funcție de stilul de personalitate al copilului;
• Program “De la copil problemă la copil profesor”.

Webinarul va avea loc miercuri, 18 noiembrie, ora 19:00.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU: https://formulardeinscriere-webinar.gr8.com/

Te aștept cu drag,
Dr. Psihoterapeut Roxana Grigoraş


Distribuie dacă ți-a plăcut:

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bine ai venit pe PsihoArt!

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți:

articole, video-uri, workshopuri?

Te invit să te abonezi introducând adresa de email.