Povestea Mea

Despre mine

Înainte de toate sunt o persoană ca şi tine, cu dorinţe, aspiraţii şi frământări. Sunt soţie şi mamă, iubitoare de oameni şi natură, în căutare de echilibru şi armonie. Am ales să devin psiholog şi să mă specializez în psihoterapia de cuplu şi familie plecând de la căutări proprii de a găsi şi trăi după principii precum autenticitatea, acceptarea, iubirea, toleranţa, valorizarea. Am ajuns destul de repede la concluzia că a iubi şi a dori să faci ce e mai bine nu e suficient pentru a reuşi să fii o persoană, un partener şi un părinte împlinit şi fericit.

Avem cu toții o istorie, răni nevindecate, convingeri limitative. Domeniul psihoterapiei mi-a deschis porţi pe care vreau să le deschid la rândul meu celor care sunt gata să îşi trăiască viaţa pe care şi-o doresc, să îşi îndeplinească aspiraţiile şi cele mai îndrăzneţe visuri.

În privinţa diplomelor şi specializărilor sunt Psihoterapeut (Iaşi, 2010), Doctor în Psihologie (Iaşi, 2015). Specializare în Psihoterapia Cuplului şi a Familiei (Iaşi, 2011). Specializare în Psihoterapia Pierderii (Paris, 2019), Constelaţii Familiale (Paris, 2019).


Cu dragoste despre viaţă,
Dr. Psihoterapeut Roxana Grigoraş

Abonează-te la Newsletter

Bine ai venit pe PsihoArt!

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți:

articole, video-uri, workshopuri?

Te invit să te abonezi introducând adresa de email.